;
Ku každej objednávke VZORKA ďalšieho produktu ZDARMA! Doprava ZADARMO pri nákupe nad 40 €.

Očista tela aj ducha

To, že sa na liečenie používajú rastliny, vieme hádam všetci. Ale vedeli ste, že na liečenie sa okrem rastlín používajú aj kamene? Určite áno.

Kamene symbolizujú jednotu nebeského a pozemského, ich splynutie a neoddeliteľnosť. Pri liečení kameňmi sa využíva ich energia, ktorej je pripisovaný účinok na konkrétnu časť ľudského tela. Túto energiu možno využívať aj preventívne. Kamene pri liečení fungujú ako energetický kanál, umožňujú pozitívnej, liečivej energii, aby prúdila do tela a negatívnej, aby prúdila von. Kamene pracujú na princípe vibrácií, uvádzajú do rovnováhy energetické telo spolu s fyzickým.

My sme sa rozhodli spojiť očistu fyzického a energetického tela v jedno – Z LÁSKYliečivé mydlo s ruženínom.IMG_20210124_202406

Spojili sme energiu liečivého kameňa s účinkami prírodných olejov v našom mydle. Ukrýva v ňom konopný, marhuľový, mandľový olej, ale aj výživné bambucké maslo. Vďaka prírodným farbám zo zeme je mydlo nádherne farebné, voňavé a na pokožku príjemné. Je jemné k pokožke, má príjemnú sladkastú vôňu a vďaka liečivému kameňu pomáha odstraňovať nečistoty nielen z pokožky, ale zároveň aj z energetického tela. Kameň môžete po vymydlení nosiť pri sebe ako amulet, prikladať si ho na srdcovú čakru, alebo ho použiť na posilnenie partnerských vzťahov a lásky.

Ruženín je známy ako kameň lásky a srdca, pomáha uvádzať do rovnováhy srdcovú čakru. Prináša poučenie o skutočnej podstate lásky. Čistí a otvára srdce na všetkých úrovniach. Vnáša do neho vnútorné hojenie a lásku k sebe samému. Ak k sebe chcete prilákať lásku, nemusíte hľadať už nič iného než ruženín. Keď ho položíte vedľa postele alebo do rohu vzťahov vo svojom byte, bude k vám priťahovať lásku a nové vzťahy tak účinne, že budete často potrebovať ametyst, aby sa jeho účinok trochu zmiernil. V existujúcich vzťahoch obnovuje dôveru a harmóniu a podnecuje prejavy nezištnej lásky. Ruženín odstraňuje negatívne energie a nahrádza ich milostnými vibráciami. Posilňuje empatiu a citlivosť.

Je viacero spôsobov ako používať liečivé kamene. Presný vzorec pre prácu s nimi však v zásade neexistuje. Použitie kameňov a práca s nimi je vysoko intuitívna vec a pre každého môže byť vhodný iný spôsob používania.

Tu sú niektoré druhy práce, na ktorú môžete ruženín využiť.

  • Liečenie drahými kameňmi – prikladanie na srdcovú čakru

  • Masáže drahými kameňmi – napr. pri masáži tváre pleť vypína

  • Ukladanie kameňa pod vankúš počas spánku a práca so snami

  • Nosenie kameňa pri sebe v jeho prirodzenom stave pre ochranu a harmonizáciu

  • Pre čistenie a harmonizáciu energie v miestnosti ako dekoračný prvok

  • Skvalitnením pitnej vody výrobou elixírov (výluhov)

  • Ochrana a čista energetického poľa a našej aury