;
Ku každej objednávke VZORKA ďalšieho produktu ZDARMA! Doprava ZADARMO pri nákupe nad 40 €.

Deň Matiek

Druhú májovú nedeľu na celom svete každoročne vzdávame úctu všetkým matkám. Po prvý raz sa Deň matiek oslavoval v roku 1908, no starobylé záznamy naznačujú, že ho oslavovali už starovekí Gréci a Rimania. V tom čase mal tento sviatok podobu festivalov, dnes si každý so svojou mamou radšej sadne k spoločnému obedu či šálke dobrej kávy a vychutná si nerušený rozhovor. Keďže Deň matiek patrí k pohyblivým sviatkom, najbližšie ho budeme oslavovať už túto nedeľu, 8.mája. Pri tejto príležitosti sme pre vás pripravili tipy na darčeky pre všetky maminky, ale aj svokry či staré mamy.

Každá žena sa rada o seba stará a to sa s príchodom detí nemení, preto by ste jej mohli ulahodiť napríklad pleťovým krémom. Ideálnym darčekom bude určite krém s poetickým názvom, Ľúbivá. Vďaka obsahu aktívnych látok v podobe vitamínov A, E, C a tiež s pridaním vzácneho kaviáru, ide o vyživujúci krém na pleť s narušenou ochrannou bariérou. Chráni pokožku pred predčasným starnutím, rozžiari ju a dodá jej potrebnú vitalitu a pružnosť. Rovnako vhodným darčekom bude aj spevňujúci pleťový krém LaVita s opunciou, koenzýmom Q10 a kyselinou hyalurónovou. Vďaka obsahu marulového oleja a tiež oleja z opuncie prinavracia pokožke mladistvý vzhľad a dodáva jej potrebnú hydratáciu.

Skvelým darčekom pre všetky mamičky bude tiež produkt starostlivosti o telo. Vyjadriť poďakovanie svojej mame, alebo pokojne aj mame svojich detí, môžete tiež skombinovaním rôznych produktov, z ktorých vytvoríte darčekový balíček. Zahrnúť doňho môžete napríklad voňavé mydielko so štipkou lásky s názvom Ľúbim, či s ďalším krásnym názvom Láska, alebo regeneračný telový krém Lipový kvet.

Do balíčka môžete pridať aj aromaterapeutickú sviečku Radostná, vďaka ktorej si každá žienky doma vytvorí pohodovú a radostnú atmosféru. Práve aromaterapeutické sviečky, interiérové difuzéry a prírodné esenciálne oleje, ktorými si môžete dokonale prevoňať a zharmonizovať svoj domov, tvoria osobitnú kategóriu darčeka pre každú ženu. Pretože každý žena svoj domov rada pretvára na útulný prístav, kde sa všetci členovia rodiny radi vracajú.

TIP naviac: K darčeku pre svoju mamu môžete tiež pripojiť list, v ktorom jej napíšete, čo všetko si na nej vážite a za čo ju obdivujete. Uvidíte, že jej takýmto posolstvom urobíte veľkú radosť.

Čo plánujete darovať svojej mame tento rok na Deň matiek vy?