;
Ku každej objednávke VZORKA ďalšieho produktu ZDARMA! Doprava ZADARMO pri nákupe nad 40 €.
Darčeky pre každú mamu
Aurora botanicky parfum
Novinka BOTANICKÝ PARFUM
€59 –20 %
€39,34 bez DPH
€47,20

AURORA bola vytvorená s ohľadom na modernú ženu. Je ľahká, citrusová, mierne púdrová, ideálna na každodenné nosenie. Budete sa s ňou mať chuť rozbehnúť cez rannú rosu v momente, kedy slnko prvými lúčmi presvetlí lúku plnú kvetov. Ideálna voľba pre ženy, ktoré sa chcú cítiť sebavedomé a krásne.

AURORA vás zahalí do závoja svetla a navodí vo vás pocity radosti a šťastia. Je to dokonalá vôňa na dni, počas ktorých sa chcete cítiť optimistická a plná energie. Šťavnatý citrón, bergamot, pomaranč, zázvor, upokojujúca medovka či zmyselná pelargónia, mimóza a santalové drevo spoločne vytvárajú emotívne tóny, ktoré vás v myšlienkach prenesú na vaše vysnívané, šťastné miesto. 

Či už si potrebujete vybaviť niečo v meste, chystáte sa na kávu s priateľkami alebo plánujete stráviť deň nákupmi, s vôňou AURORA budete najlepšou verziou samej seba. Zahalená v obláčiku AURORY určite zanecháte trvalý dojem všade, kam vkročíte. 

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • 100% PRÍRODNÉ ESENCIÁLNE OLEJE
  • KVALITNÉ LUXUSNÉ SUROVINY
  • VEGAN
  • RUČNE VYROBENÉ
 
1566
Peptidove pleťové serum
Novinka Tip VEGAN
€37,50 bez DPH
€45

Predstavujeme vám revolučnú novinku - Peptidové sérum s kyselinou hyaluronovou a prírodnými fytobiotikami, ktoré prepožičia vašej pleti luxusný zamatový dotyk a dokonalú rovnováhu. Kyselina hyaluronová, známa svojou schopnosťou viazať vlhkosť, hydratuje a vyhladzuje pokožku, zanecháva ju šťavnatú a plnú života. Prírodné fytobiotiká s bohatou zásobou antioxidantov chránia pokožku pred voľnými radikálmi a podporujú jej regeneráciu a zdravú rovnováhu. Peptidy, základný stavebný kameň pokožky, posilňujú jej štruktúru a zvyšujú elasticitu, čím účinne bojujú proti predčasnému starnutiu. Pri pravidelnom používaní je pleť vyhladená, zamatová a vláčna. Táto úžasná kombinácia zložiek pôsobí ako posilňujúca zmes pre zdravie vašej pokožky, dodávajúc jej šťavu a mladistvý vzhľad.

Výsledok? Pleť, ktorá vyžaruje krásu a zdravie. Naším cieľom je nielen zdokonaliť vzhľad vašej pokožky, ale ju aj posilniť zvnútra von. Ako bonus je naše sérum formulované bez zbytočných chemických prísad, je vegánske, dermatologicky testované a úplne netestované na zvieratách - pretože každý z nás si zaslúži lásku a starostlivosť.

Pripravte sa na novú úroveň starostlivosti pleť s naším Peptidovým sérom s kyselinou hyaluronovou a prírodnými fytobiotikami - pretože vaša krása je našou vášňou.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • 100% PRÍRODNÉ ZLOŽENIE
  • KYSELINA HYALURÓNOVÁ 
  • RASTLINNÉ FYTOBIOTIKÁ
  • VEGAN
  • RUČNE VYROBENÉ
1662
100% sójová sviečka Laska
VEGAN
€15 bez DPH
€18

Kvetinová a ženská vôňa so štipkou kadidla sa postará o harmóniu, uvoľnenie a navodenie príjemného a neopísateľného pocitu, ktorý zahreje pri srdci. Sviečka svojou vôňou a účinkami vytvára nezameniteľnú a očarujúcu atmosféru. Sviečka je ozdobená sušenými kvetmi a bylinkami ako ruža a sedmokráska, pričom každá z bylín má svoje špecifické účinky na privolanie lásky do života, jemnosť a nežnosť.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT RUČNE VYROBENÝ
  • 100 % SÓJOVÁ SVIEČKA
  • 100% PRÍRODNÉ ESENCIÁLNE OLEJE
  • MINERÁLNE KAMENE PRE OSOBNÉ POUŽITIE
656
Ľúbivá - vyživujúci pleťový krém s kaviárom a vitamínmi A,C,E
€19,92 bez DPH
€23,90

Objavte čaro prírody s naším pleťovým krémom ĽÚBIVÁ, obohateným o luxusný kaviárový extrakt a silnú trojicu vitamínov A, C, E. Tento krém je špeciálne navrhnutý pre pokožku, ktorá túži po intenzívnej výžive a obnove ochrannej bariéry. Jeho unikátna formulácia chráni vašu pleť pred predčasným starnutím a oxidačným stresom, zároveň poskytuje ochranu pred škodlivými UVA a UVB lúčmi.

Vďaka esenciálnym olejom z ľalie a fialky tento krém nielenže zvyšuje pružnosť pokožky, ale tiež efektívne zlepšuje vzhľad jazvičiek a pôsobí omladzujúco. Pomáhajú zmierniť príznaky starnutia, zlepšujú problémovú pokožku a efektívne bojujú proti akné spôsobené stresom. Naše prírodné oleje – moringový, malinový, avokádový a jojobový – harmonicky spolupracujú na zjednotení tónu vašej pleti, zatiaľ čo ju intenzívne vyživujú. Vitamíny spolu s fucocertom zabezpečujú pleti potrebnú pružnosť a pevnosť.

Krém sa pýši jemnou textúrou, ktorá sa ľahko nanáša, rýchlo vstrebáva a necháva vašu pleť jemnú, hydratovanú, zjednotenú a viditeľne vyhladenú. Je ideálnym spoločníkom nielen pre každodennú starostlivosť, ale aj ako ochranná bariéra v chladnom počasí. 

Viac tipov a trikov v starostlivosti o pleť sa môžete dočítať v našom magazíne  a zistite, ako dokáže prírodná kozmetika obohatiť vašu krásu.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • 100% PRÍRODNÉ ZLOŽENIE
  • KVALITNÉ SUROVINY
  • RUČNE VYROBENÉ
414
Luna womens natural perfume
Novinka BOTANICKÝ PARFUM
€52 –20 %
LUNA - dámsky parfém
Skladom (>10 ks)
€34,66 bez DPH
€41,60

Hľadáte vôňu, ktorá zosobňuje esenciu ženskosti?

Presne takou je náš parfém Luna. S kvetinovými podtónmi levandule a harmančeka, zmyselným základom pretkaným vanilkou a pačuli a iskrivými tónmi mandarínky a bergamotu, je Luna ideálna pre každú ženu, ktorá sa chce cítiť výnimočne a sexy. Je ako zmyselná žena, ktorá sa nebojí vkročiť do tmavej noci s červeným rúžom na perách. Nejde však iba o večernú vôňu. Vďaka jedinečnej zmesi ingrediencií je Luna vhodná na akúkoľvek príležitosť, či už sa obliekate ráno do práce a túžite vnímať svoju zmyselnosť po celý deň alebo vyrážate za dobrodružstvom večer.

Parfum Luna je vyrobený z vysokokvalitných zložiek, ktoré spoločne vytvárajú jedinečnú emotívnu vôňu, ktorú ženy milujú. Prírodné zloženie navyše pomáhajú podporovať pozitívne emócie a zlepšovať náladu. Ak hľadáte výnimočnú vôňu znásobujúcu vašu ženskosť, vyskúšajte parfum Luna ešte dnes.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • 100% PRÍRODNÉ ESENCIÁLNE OLEJE
  • KVALITNÉ LUXUSNÉ SUROVINY
  • VEGAN
  • RUČNE VYROBENÉ
 
1575
LaVita - spevňujúci pleťový krém s opunciou, Q10 a kyselinou HA
VEGAN
€19,08 bez DPH
€22,90

Vitálna krása v novom svetle! Predstavujeme vám pleťový krém LaVita – revolučný produkt, ktorý vás prenesie do sveta krásy a mladosti. Jeho nová, ľahká formulácia je určená pre všetky ženy, ktoré túžia po krásnej a zdravej pleti a zároveň im záleží na tom, aby používali udržateľné produkty plné aktívnych látok z čistej prírody.

S LaVita získate viac než len kozmetický produkt – získate kľúč k vitálnej a žiarivo zdravej pleti. Naša jedinečná zmes prírodných zložiek a pokročilých technológií vám pomôže dosiahnuť hladkú, zdravú a hydratovanú pleť. Navráťte svojej pokožke jej prirodzenú krásu a nezabudnuteľný mladistvý vzhľad. S LaVita nejde len o pohľad zvonku, ale aj o sebaistotu, ktorú vďaka žiarivej pleti získate. Dovoľte nám, aby sme vás sprevádzali na ceste k transformácii vašej pleti a sebavedomia. Zažite krásu, akú ste si vždy predstavovali, s LaVita.

Pleťový krém LaVita s ľahkou konzistenciou poskytuje spevňujúcu starostlivosť, obnovuje kontúry tváre a dodáva pleti mladistvý vzhľad. Obsahuje olej z opuncie, marulový olej, koenzým Q10 a kyselinu hyalurónovú, ktoré zvyšujú pevnosť, hydratáciu a pružnosť pokožky. Prírodný vápnikový komplex bojuje proti starnutiu a podporuje produkciu elastínu a spomínanej kyseliny hyalurónovej.

Krém je plnený do airless obalu, preto nie je potrebná žiadna hadička. Krém je vytláčaný piestom smerom nahor do úplného vyprázdnenia obalu, vďaka čomu ho použijete až do poslednej kvapky.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • 100% PRÍRODNÉ ZLOŽENIE
  • KVALITNÉ SUROVINY
  • VEGAN
  • RUČNE VYROBENÉ
529
Hydratačné pleťové serum
Novinka Tip VEGAN
€35 bez DPH
€42

Zažite pocit sviežej a mladistvej pleti s naším intenzívnym hydratačným sérom. Zabraňuje strate vody z kože a tým obnovuje jej bariérovú funkciu a prispieva k urýchleniu regenerácie. S vysoko účinnou kombináciou troch druhov kyseliny hyalurónovej - nízkej, strednej a vysoko molekulárnej, spolu s bohatým zdrojom kolagénových peptidov, biotínu a morských rias, je toto sérum kľúčom k dokonalej pokožke, po ktorej túžite. Rastlinný exozóm sa postará o celkovú harmonizáciu pleti a bude aktívne pomáhať proti pigmentovým škvrnám na pleti.

Hydratácia je základom zdravej a krásnej pleti. Náš produkt nielenže poskytuje intenzívnu hydratáciu, ale aj bojuje proti prejavom starnutia. Účinne zabraňuje vzniku jemných liniek a vrások, posilňuje štruktúru pleti a dodáva jej mladistvý a žiarivý vzhľad.

Rozmaznajte svoju pleť textúrou ľahkou ako pierko a zároveň mimoriadne účinnou, ktorá preniká hlboko do pokožky, hydratuje a zanecháva ju jemnú a hladkú. Účinne bojuje proti pocitu pnutia, posilňuje štruktúru pleti a vyhladzuje ju.

Nečakajte a získajte žiarivú pleť ešte dnes. Objednajte si naše hydratačné sérum s čistým prírodným zložením, ktoré sa vďaka svojej ľahkej nelepivej textúre nežmolkuje, a preto ho môžete jednoducho integrovať do rutín s viacerými vrstvami. Doprajte svojej pleti tú najlepšiu starostlivosť, akú si zaslúži.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • 100% PRÍRODNÉ ZLOŽENIE
  • RASTLINNÝ EXOZÓM
  • KYSELINA HYALURÓNOVÁ TROCH MOLEKULÁRNYCH VEĽKOSTÍ
  • LIPOZOMÁLNY BIOTÍN
  • VEGAN
  • RUČNE VYROBENÉ
1658
Sójova sviečka Radosť
VEGAN
€15 bez DPH
€18

Nadýchnite sa sviežej mandarínky, upokojujúcej levandule a citrónu a otvorte sa novej radosti, ktorá k vám prichádza. Kompozícia ľahkej, príjemnej vône a účinkov polodrahokamov citrín a krištáľ robia z tejto sviečky účinný prostriedok na podporu radosti v živote. Nadýchnite sa sviežej mandarínky, upokojujúcej levandule a citrónu a otvorte sa novej radosti, ktorá k vám prichádza. Vyčarte si na perách úsmev, ktorým obdarujete celý svet!

  • SLOVENSKÝ PRODUKT RUČNE VYROBENÝ
  • 100 % SÓJOVÁ SVIEČKA
  • 100% PRÍRODNÉ ESENCIÁLNE OLEJE
  • MINERÁLNE KAMENE PRE OSOBNÉ POUŽITIE

 

1473
Prírodný kondicionér s keratínom, moringou a medom na suché, poškodené vlasy
€14,83 bez DPH
€17,80

Mať krásne, zdravé vlasy je túžbou každého z nás. Je pre nás cťou, že vám toto prianie môžeme splniť. Mnohé bežné šampóny obsahujú silikóny a sulfáty, ktoré vlasy, ale aj pokožku hlavy vysušujú, spôsobujú lámavosť vlasov, ich mdlý vzhľad a napomáhajú tiež tvorbe lupín. Náš keratínový kondicionér je vyrobený bez syntetických a chemických prísad a obsahuje prírodný keratín, ktorý zvyšuje obsah živín pre vaše vlasy.

Keratín je typ štrukturálneho proteínu a je nevyhnutný pre zdravé vlasy, pokožku a nechty. Zdravé vlasy ho obsahujú približne 85%, no v prípade používania nesprávnych a príliš agresívnych produktov im ho nevedome uberáme. Keratín obsiahnutý v našom prírodnom kondicionéri v sebe nesie účinné zložky, ktoré prenikajú hlboko do vlasov a poskytujú im regeneračný účinok. Je tiež obohatený o vzácny moringový olej, ktorý prepožičia vašim vlasom vysoký lesk, vyživí ich a zabráni štiepeniu končekov. Ďalej obsahuje upokojujúci panthenol, ryžový proteín  zvyšujúci elasticitu vlasov a umožňujúci ich ľahšie rozčesávanie. Kondicionér je tiež obohatený o lysolecitín – sójový extrakt zjemňujúci a hydratujúci vlasovú pokožku, regeneračný extrakt z droždia a med pre jeho výnimočné zjemňujúce a hydratačné účinky.

Náš TIP: Pre maximálny účinok používajte kondicionér spolu s prírodným šampónom.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • 100% PRÍRODNÉ ZLOŽENIE
  • RUČNE VYROBENÉ
1485
Ochranný krém na ruky Tahiti
Tip
€6,58 bez DPH
€7,90

Predstavte si moment, kedy sa vaše ruky dotknú hebkého saténu. Ten pocit sa dá prirovnať k okamihu, keď si na ruky nanesiete tento krém. Hneď, ako krém prenikne do pokožky, začne sa diať niečo magické. Vaše ruky budú také jemné, že budete chcieť prežívať ten pocit zas a znova.

Tento ľahučký krém bol navrhnutý s láskou tak, aby vaše ruky mohli zažiť skutočnú starostlivosť z prírody, ktorú si právom zaslúžia. Jeho unikátna formula je obohatená o výťažok z aloe vera a tiež z kvetu tiare rastúceho na Tahiti, ktorý je známy svojimi hydratačnými a regeneračnými vlastnosťami. Už po prvom použití budú vaše ruky jemné, hebké a nádherne voňavé.

Krém sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva mastný film a poskytne vašim rukám intenzívnu hydratáciu až do hlbších vrstiev pokožky. Okrem toho krém nádherne rozvonia celé vaše okolie vôňou exotického Tahiti, čo vám dodá pocit luxusu a starostlivosti, ktorú si zaslúžite.

Užite si chvíle starostlivosti a krásy s týmto exkluzívnym hydratačným krémom na ruky. Či už si ho doprajete večer po dlhom dni alebo ráno, ako váš malý rituál krásy, zamilujete sa doňho na prvé privoňanie.

  • SLOVENSKÝ PRODUKT
  • PRÍRODNÉ ZLOŽENIE
  • ALOE VERA
  • RUČNE VYROBENÉ
532

Náš príbeh

Moje meno je Iveta Burešová Mikletičová a som zakladateľkou slovenskej prírodnej kozmetiky značky SAVON. Sme malá rodinná firma, náš vznik sa začal v roku 2012. Narodil sa nám náš druhý syn Matias s atopickým ekzémom. Synov ekzém a manželova psoriáza bola začiatkom toho, čo ma napĺňa dodnes.

Nastúpila som na cestu nielen tvorenia, ale tiež uvedomenia si energií okolo nás, ktoré vnímam a snažím sa ich preniesť aj do vlastnej tvorby. Napĺňa ma pocit, že SAVON ľuďom prináša úľavu a radosť.

CELÝ NÁŠ PRÍBEH

 

obrazok01